Afbeelding
Bas Wilberink

Kledingruilbeurs voor vrouwen in Ontmoetingskerk

Algemeen

HASSELT – Voor vrouwen is er op vrijdagavond 29 oktober een kledingruilbeurs. Die wordt gehouden in de hal van de Ontmoetingskerk, Weedebrink 1.

“Een ideale gelegenheid om gratis en gezellig te winkelen, eventueel samen met buurvrouw, zus, dochter of vriendin. Naast het ruilen van kleding is er ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting. Het ruilen houdt in dat je maximaal vijf kledingstukken inlevert. Neem ook gerust accessoires mee, bijvoorbeeld sjaals, schoenen, kettingen enzovoorts”, legt de organisatie uit.

Door de organisatie wordt de kleding gesorteerd en opgehangen, terwijl deelnemers een kop koffie of thee kunnen drinken. Hierna is er voor alle aanwezigen de gelegenheid om te shoppen langs de kledingrekken, om de kleding te passen en uitgezochte kleding mee naar huis te nemen.

Deelname en entree zijn gratis. Kleding kan om 19.00 uur ingeleverd worden, de beurs begint om 19.30 uur. De overgebleven kleding krijgt een bestemming voor een goed doel.

Aanmelding voor deelname kan via het versturen van een mailbericht naar kledingruilhasselt@gmail.com, ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres aan de organisatie worden gesteld.

Enrico Kolk