Afbeelding
Eigen foto

Gratis webinar over energieneutraal verbouwen

Algemeen

ZWARTEWATERLAND  - Wie de energierekening wil verlagen of in de woning aan de slag wil gaan met duurzame maatregelen, kan meedoen aan de gratis toegankelijke webinar ‘Energieneutraal verbouwen’. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 11 januari van 20.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze online bijeenkomst krijgen de deelnemer tips en adviezen van een deskundige energieneutraalcoach. Hij vertelt ook meer over kosten en beschikbare subsidies.

Het webinar is bedoeld voor woningeigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

In een verduurzaamde woning woont het voordelig, energiezuinig en comfortabel. Daarom is het verduurzamen van het huis één van de beste investeringen. Vooral ook met de subsidies van de overheid.

Deelnamen aan het webinar is gratis. Aanmelden kan via www.zwartewaterland.nl/gratis-webinars. Het webinar duurt één uur. Meekijken kan via een computer, tablet of telefoon. Vragen kunnen worden gesteld via de chat. Tijdens of na het webinar wordt antwoord gegeven. Na afloop van het webinar kunnen de deelnemers zich opgeven voor een vervolg. Zoals een interactieve workshop of een gratis energie-adviesgesprek met een energieadviseur.

Webinars beoordeeld met een ruime 8

Het webinar maakt deel uit van het project Energieneutraal Verbouwen. Dit project is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Eerdere webinars over energieneutraal verbouwen bleken een groot succes. Meer dan 500 mensen namen al deel aan één van de webinars van deze gemeenten of keken deze achteraf terug.

De webinars werden beoordeeld met een ruime 8. Mensen gaven aan dat de webinars een goed overzicht geven van de mogelijkheden en zeer informatief zijn. Eerdere webinars zijn terug te zien op www.zwartewaterland.nl/gratis-webinars.