Afbeelding
Stockfoto

Winst voor Sportclub Genemuiden en Olympia’28

ZWARTEWATERLAND - Sportclub Genemuiden heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van HZVV. Ook Olympia’28 kwam tot winst. De Hasselters versloegen Hulshorst met 3-2.

Sportclub Genemuiden was vanaf het begin de betere ploeg en kwam in de 26ste minuut op voorsprong via Nick Buitink. Vlak voor rust deelde Sportclub een tweede tik uit aan HZVV via een treffer van Arend van de Wetering. In de tweede helft bleef Sportclub Genemuiden de betere ploeg en kwam de overwinning geen moment echt in gevaar.

Sportclub Genemuiden komt Tweede Paasdag weer in actie. Dan speelt de ploeg van trainer René van der Weij thuis tegen NSC Nijkerk, aanvang 14.30 uur.

Olympia’28 speelde afgelopen dinsdag gelijk bij Zwolsche Boys en kon zaterdag drie punten bijschrijven via een 3-2 zege tegen Hulshorst. De ploeg van trainer Hans Roeland liep in de eerste helft uit naar een 2-0 voorsprong via treffers van Ruben Willems en Patrick Reuvekamp. In de 60ste minuut deed Hulshorst wat terug, maar in de 83ste minuut zette Jeffrey van de Belt de marge weer op twee. Vlak voor tijd kwam Hulshorst nog terug tot 3-2, maar deze treffer kwam voor de bezoekers te laat om nog serieus aanspraak te kunnen maken op een punt.