Afbeelding
Foto: Sportclub Genemuiden

Achtergelaten troep frustreert Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden heeft de jeugd en ouders via Twitter voor de tweede keer gewaarschuwd. “Opnieuw hebben wij moeten constateren dat de jeugd er een puinhoop van maakt. Veld 5 had afgelopen donderdag meer weg van een vuilnisbelt dan van een speelveld. Voorkom dat het sportpark dicht gaat”, waarschuwt Sportclub Genemuiden.

En dat is volgens voorzitter Luuk Drost van Sportclub Genemuiden geen overdreven boodschap. “We blijven niet waarschuwen. Als je ziet wat onze onderhoudsploeg allemaal moeten opruimen. We gaan niet oneindig dit soort berichten verspreiden. We gaan een keer optreden. Wat we dan gaan doen? We kunnen het hele sportpark afsluiten. Ik hoop dat dat niet nodig is”, aldus Drost.

Drost vindt het mooi dat veld 5 zo in trek is bij de jeugd. “Er wordt veel gebruik van gemaakt door leden en niet-leden. Dat is prachtig om te zien. Maar het is jammer dat er zoveel troep wordt achtergelaten. Dat is toch niet nodig. Er staan tien gele containerbakken. Daar kunnen ze de troep zo ingooien. En neem het anders mee naar huis”, aldus Drost.

Gerard Meijeringh