Thom Westerveen schiet op doel voor DESZ.
Thom Westerveen schiet op doel voor DESZ. Foto: Henk Kuik

Sportclub wint, DESZ en Olympia verliezen

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden heeft zich hersteld van de nederlaag tegen SDV Barneveld. De groen-witten wonnen op Sportpark de Wetering met 3-1 van HEDW Amsterdam.

Marthijn Eenkhoorn en Rens van Benthem zetten Genemuiden op een 2-0 voorsprong, waarna de Amsterdammers wat terugdeden. Na rust zorgde Arend van de Wetering voor de 3-1.

Na zes gelijke spelen en een overwinning verloor Olympia’28 weer eens. Thuis was FC Ommen te sterk met 1-3. Thijmen van den Berg scoorde voor de Hasselters.

DESZ was opnieuw kansloos tegen koploper Batavia ‘90. De Lelystedelingen gingen met 0-2 de rust in, hoewel DESZ ook best wat kansen kreeg. Na rust drong DESZ even wat aan, maar uiteindelijk kon de ploeg de zoveelste zware nederlaag niet afwenden: 0-6.