Afbeelding
Foto: EGSV

Ook EGSV komt met een titel terug uit Hellendoorn

Sport

GENEMUIDEN – Ook EGSV reisde zaterdag met zes acroteams af naar het Oost Nederlands Kampioenschap voor E-niveau. Het team bestaande uit Fayenn de Leeuw, Sterre Brouwer en Josephine Tuinman deed daar nog net een schepje bovenop en mocht de titel Oost Nederlands Kampioen in ontvangst nemen.

De ochtend begonnen we met de zusjes Van Lente, Suze en Liz. Zij kwamen uit voor het E-jeugd niveau met maar liefst 22 deelnemers. Zij lieten met hun enthousiasme een super nette oefening zien die werd beloond met een 8e plek. Dit was net voldoende voor een plek in de halve finale!

Daarna was het de beurt aan de E-jeugd trio’s met maar liefst twintig deelnemers. Julia Busweiler, Ruby van Sas & Emma Visser beten het spits af met een super strakke oefening die met een hoog puntentotaal werd beloond en een mooie tweede plek.

In de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan onze E-junior duo’s met 17 deelnemers. Sophie Beens en Karlijn Breurkes lieten een foutloze oefening zien en behaalden daarmee een mooie 12e plek. Daarna was het de beurt aan het duo Yara Faverey en Anne-Sophie van de Wetering. Helaas maakte zij een klein foutje wat ze op een 13e plek zette. 

Mette Resokario en Stella de Wilde lieten de jury een vrolijke, nette oefening zien waarmee zij een bronzen plak én een plek in de halve finale mee naar huis mochten nemen.