Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Team Interfloor op reis

Algemeen

ZWARTSLUIS - Interfloor-personeel, hun partners en oud-personeel hadden afgelopen weekend een teamreis. De thuisbasis was het Van der Valkhotel in Apeldoorn

“Na het ‘s middags inchecken was er vrijdagavond een diner in ‘the glass house’, een serre-achtige zaal naast het hotel. Daar werden nog drie jubilarissen cq gepensioneerde medewerkers en -sters in het zonnetje gezet, omdat dit niet mogelijk was de afgelopen jaren”, blikt het bedrijf terug. “Daarna werd in een omgetoverde zaal met verlichte dansvloer en een DJ tot in de late uurtjes gefeest.”

Zaterdag ging het gezelschap naar paleis het Loo om met gidsen een rondleiding te krijgen door het kasteel en de tuinen. “Na een lunch was dit zeer geslaagde weekeinde alweer ten einde. De aanwezigheid van gepensioneerde medewerkers met partner is altijd een geslaagde aanvulling voor beide partijen. Eenieder was dan ook zeer enthousiast, dit evenement was weer een geslaagde actie voor de teamspirit. En een geslaagd dankjewel vanuit de directie voor de inzet en drive van alle medewerkers en medewerksters op alle afdelingen.”

Enrico Kolk