Afbeelding
Stockfoto

Nederlaag Ruutvoorn

GENEMUIDEN - De volleyballers van Ruutvoorn hebben ook de vierde wedstrijd in de competitie verloren. Ouvol was met 0-4 te sterk.

Ruutvoorn begon goed aan de wedstrijd. In de eerste set ging het gelijk op, maar Ouvol was scorend net iets beter, liep wat weg en pakte de eerste set met 22-25. Daarna was het beeld nagenoeg gelijk.

Nadat Ruutvoonr-coach Kees den Delder zijn spelers tactisch probeerde bij te sturen, begon Ruutvoorn goed, maar in een gelijk opgaande strijd wisten de bezoekers uit Dalfsen toch weer een gaatje te slaan. Ouvol won met 20-25 en trok ook in de derde set aan het langste eind. De ervaring kwam bovendrijven en Ruutvoorn verloor deze met 16-25.

Voor de vierde set trachtte coach Kees op den Kelder wat te forceren door enkele passingen door te voeren, maar dat betaalde zich niet uit. Ouvol pakte ook deze set met 16-25 en steeg door deze overwinning naar de tweede plek in de eerste klasse G. Ruutvoorn is gezakt naar plaats negen.

DESZ verliest
oefenduel

ZWARTSLUIS - DESZ heeft zaterdag een oefenduel tegen Flevo Boys 2 met 3-5 verloren.

In de eerste helft kon DESZ nog bijblijven. De ruststand was 2-2. Namens de Sluzigers scoorde Danny Moorman twee keer. Na de thee liepen de bezoekers weg. Robert Redder maakte de derde DESZ-treffer.