Afbeelding

Bedrijfstennis bij ‘t Eerste Wittien op de kalender

Sport

GENEMUIDEN - Dit jaar organiseert tennisvereniging ’t Eerste Wittien weer het bedrijfstennistoernooi. De wedstrijden staan gepland van 31 mei tot en met 2 juni. Dat gebeurt met Mattador als nieuwe hoofdsponsor.

Het toernooi is opgedeeld in een prestatie- (categorie A) en een recreatiepoule (categorie B). Een team moet uit minimaal vier spelers bestaan, waarbij er tenminste twee spelers ook daadwerkelijk werkzaam moeten zijn bij het betreffende bedrijf. Het is handig om één of twee reserves achter de hand te hebben. Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelspelen. Per dubbelspel wordt er drie kwartier gespeeld.

Op de eerste drie avonden worden de poulewedstrijden gespeeld en op de laatste avond de (kruis-)finales met bijbehorende prijsuitreiking. Elk team hoeft niet alle drie avonden poulewedstrijden te spelen, maar wordt op één à twee avonden ingedeeld. Elk teamlid speelt op deze manier een aantal poulewedstrijden, en misschien een kruisfinale- en finalewedstrijd. De bedoeling is dat elk team drie à vier poulewedstrijden speelt.

De vrijdagavond wordt afgesloten met gezelligheid en een versnapering. Voorafgaand aan het kampioenschap ontvangt elk bedrijf een speelschema met alle exacte informatie.
Opgave

Met het bedrijf meedoen met het Bedrijfstennistoernooi? Stuur dan het inschrijfformulier (hier te downloaden) per e-mail naar eerstewittien@hotmail.com.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 20 mei. Vermeld de keuze tussen prestatie (A) of recreatie (B). Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per ingeschreven team.