Afbeelding
Funmunch.com

Succesvolle spooktocht van soos in de herhaling

Algemeen

ZWARTSLUIS - Jeugdsoos Esclusa houdt op vrijdag 22 oktober een spooktocht voor de jongeren. Die vindt plaats rondom het voetbalveld van DESZ.

Ongeveer zes jaar geleden had de soos een recordaantal deelnemers: 110 jongeren kregen toen de stuipen op het lijf gejaagd in het oude Agnieten College. Tijdens de tweede editie van de spooktocht waren er maar liefst 105 jongeren aanwezig.

Tijd voor een herhaling, als het aan het jongerenwerk ligt. Er komt daarom een nieuwe editie van de spooktocht. “De eerste groepjes beginnen rond 19.30 uur met de tocht. Jongeren van 11 tot 15 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze spooktocht”, nodigt Esclusa uit.

Voor de jongere kinderen kan het handig zijn dat er een begeleider/ouder meeloopt. Op de route staan verschillende spoken verstopt om de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. 

Esclusa is als organisatie blij dat deze activiteit weer plaats kan vinden. “Ons meest bezochte activiteit is de spooktocht, jongeren uit Zwartsluis vinden het super leuk om de spanning te voelen en mee te maken “ aldus vrijwilliger Noa Visscher van de Jeugdsoos. 

De organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die als spook willen fungeren bij deze avond. Wie dat wil, kan contact opnemen met Tom Kisjes via 06-33350627.

Deze avond kost drie euro per persoon. Een zakje chips en wat drinken zijn hierbij inbegrepen.